EMS-SLIMX
30 perc / kezelés
4 kezelés ajánlott
Tónusos izmokat eredményez
4 cm csökkenés a derékvonalon

Non-invazív testkezelés az izomépítésért és a zsírégetésért

Elégedettség
96%
Fenék megemelkedés esélye
80%
Zsírcsökkenés mértéke
19%
Izomtömegnövelés mértéke
16%

Az InfraslimX-nek és az EMS-SlimX-nek külön-külön is számos előnye van, de kombináltan használva őket még többet tudunk tenni az alakformálásért. Az InfraslimX, mint komplex alakformáló infrabicikli segíti az egészséges fogyást és támogatja a szervezet számára szükséges méregtelenítést.

Használatával már rövid távon változást érhetünk el, tehetünk bőrünk feszességéért, csökkenthetjük a narancsbőrt és javíthatjuk az anyagcserénket. Az EMS-SlimX ezzel szemben lokálisan segít a zsírszövetek kiterjedésén csökkenteni.

Az EMS-izomstimuláció előnye, hogy azonnal hat azon a területen, ahol igénybe veszik.

Mivel a magas frekvenciájú (nagyon gyors) hullámokkal nagy intenzitású izom összehúzódásokat vált ki, az erőhatásnak köszönhetően az izom azonnal a zsírsejtekből kezd energiát felhasználni, amire a zsírsejtek nincsenek felkészülve, így még nagyobb számban szabadul fel lipáz enzim és zsírsav, mintha edzés közben indulna be a lipolízis. A kezelés izomtömeg növekedést okoz, aminek köszönhetően nagyobb térfogatú izomszövet jön létre. A nagyobb izom több energiát igényel, ezáltal gyorsul az anyagcsere, és testünk több energiát fog felhasználni a napi kalória bevitelből is. 

Mindenki küzd valamilyen alakbeli problémával, amit mozgással próbál ellensúlyozni, azonban fogyás esetén nem csak onnan fog fogyni, ahonnan szeretne. Mivel ezek a területek nehezen, célzott és fáradságos munkával edzhetőek, ezért ajánlott lokális kezelésük. Az EMS-SlimX egyenes és ívelt kezelőfejeinek köszönhetően több testrész is stimulálható egyszerre. Az egyenes fejek a nagyobb izmocsoportokon tudnak hatásos eredményt elérni, elsősorban a fenéken, a combokon és a hason. Az ívelt fejek a vádli és a felkar kezelésére nyújtanak megoldást. Az elektromágneses izomstimuláció révén a kezelt területen izom képződik, a zsírszövet térbeli kiterjedése pedig csökken. A lokális izomépítés ebben a formában segít formálni testünket és hozzájárul a problémás területeken történő fogyáshoz.

A 2000-es évek óta számos nem invazív testkontúr-kezelés jelent meg a piacon, amelyek célzottan kezelték a problémás területeket, amiket pusztán diétával és sporttal nehéz formálni. Az EMS forradalmi újítása, hogy nem csak a zsírt csökkenti, hanem az izmot is építi, ezáltal formásabbak lesznek a kezelt testrészek és a szervezet energia felhasználása optimálisabb lesz, vagyis gyorsul és javul az anyagcseréje, ezért ez az eljárás nagyon ajánlott azok számára, akik diétával és testmozgással nem tudnak megszabadulni a kívánt zsír feleslegtől.

Bár az EMS technológia tökéletesen kiegészíti az InfraslimX edzéseket, önmagában csak EMS (HIEMT) kezelésre járni nem célravezető, mert nem tud beindítani a szervezetben olyan pozitív élettani folyamatokat, amit a mozgás, vagyis a vér- és nyirokkeringés fokozása, az anyagcsere gyorsítása és a méregtelenítés előidéz. Bár az EMS-SlimX is gyorsítja a kezelt terület anyagcseréjét, összességében kevesebb jótékony hatása van a szervezetre, mint az InfraslimX infrabiciklinek.

Főleg azoknak, akik a fenék és a has területén szeretnének látványos zsírcsökkentő és izomnövelő hatást elérni. Az EMS-SLIMX kezelés ideális jelöltjei azok, akik rendszeresen mozognak, de eddig nem tudták elérni a kívánt eredményt kizárólag a sporttal. Azoknak, akik az EMS-SLIMX mellett döntenek, fizikailag aktív életmódot kell élniük és egészséges étrendet követniük.

Általánosságban elmondható, hogy egyetlen EMS-SLIMX kezelés körülbelül 30 percig tart. A legtöbb embernek legalább négy kezelést kell elvégeznie, és az optimális eredmény elérése érdekében 2-3 napos időközönként kell ismételni a kezelést.

Bár távol áll a hagyományos edzéstől, az EMS-SLIMX kezelés után úgy fogja érezni magát a páciens, mintha intenzív edzésen esett volna át. A legtöbb ember a kezelés után másnap enyhe izomfájdalmat érez. Vékonyabb emberek az első EMS-SLIMX kezelés után fáradékonyságot tapasztalhatnak.

Mivel a kezelés nem invazív, a páciensnek nem kell aggódnia semmilyen gyógyulási folyamat miatt. Nem szükséges pihenőidőt tartani, a mindennapi tevékenységeket ugyanúgy lehet folytatni
utána.

A zsírbontó folyamatok az utolsó EMS-SLIMX kezelést követő négy hétig még érvényesülnek, így javulni fog az eredmény.

A kezelés során a zsírsejtek lebomlanak, de ez nem azt jelenti, hogy nem tapasztalhat súlygyarapodást a páciens, hiszen az izomsejtek a zsírbontással párhuzamosan szaporodnak.

A kezelés során nyert izomtömeg nem állandó, de bizonyos esetekben legalább hat hónapig vagy tovább észrevehető a változás. Az elért állapot fenntartása sporttal elősegíthető, valamint megtartható az izomtónus azáltal is, ha bizonyos időközönként megismétli az EMS-SLIMX kezeléseket.

ELŐNYÖK