Rólunk

MEDILIGHT TECH KFT.

RÓLUNK

Medilight Tech Kft. 2007 óta foglalkozik kozmetikai és alakformáló berendezések forgalmazásával. Cégünk az elmúlt 11 évben folyamatosan azon dolgozott, hogy egyre szélesebb körű tapasztalatának birtokában a lehető leghatékonyabb technológiai megoldásokat kínálja partnerei számára. Filozófiánk, hogy megfelelő tudás nélkül nincs fejlődés, ezért folyamatosan követjük a trendeket, részt veszünk különböző képzéseken, és nemzetközi kiállításokat látogatunk, hogy a felhasználók egyenes úton jussanak hozzá a ma kapható legmodernebb gépekhez. Ez a cél vezérelt minket, amikor az INFRASLIM X gép kifejlesztése mellett döntöttünk. A nemzetközi szintű kutatásokat és tapasztalatokat felhasználva megalkottuk a fitness gépek jövőbe mutató generációját.

A 2000-es évek óta számos infravörös fényt alkalmazó gép jelent meg a fitness eszközök piacán, ezek közül azonban csak egy tekinthető az INFRASLIM X ősének. Az olaszok által gyártott első Infraslim gép forradalmi újításnak számított, amely lehetővé tette, hogy a tökéletes alakot viszonylag rövid idő alatt érjük el. A technológiai újítás lényege, hogy kombinál egy aerob mozgásformát az infraterápiával, így az edzés zsírbontó és salaktalanító hatékonysága megnő.

Az „Infraslim” és „Trainer” elnevezéseket is használó gép az infravörös sugárzás által a bőr mélyén fejti ki hatását, ahol egy finom rezgést hoz létre. A rezonancia és a keletkező hőhatás következtében kitágulnak a hajszálerek, felgyorsul a vér- és nyirokkeringés. Beindul a zsírbontás, és a szervezet megszabadul a felesleges méreganyagoktól.

A kritikus testrészek kezelésében a testmozgás elengedhetetlen, ezért a tervezők egy kerékpár mechanikai elemeit tették a gépbe, így biciklizéssel indítható be ezeknek a területeknek a fokozott biostimulációja. A kezelés hatására nem csak súlycsökkenést fog észlelni a felhasználó, hanem azt is, hogy megnő a szövetek és az ízületek rugalmassága. Az eszköz egyszerű, gyors és hatékony módon segít az alakformálásban, a testmozgás és a méregtelenítés hatására pedig javul a közérzet.

Mára már több kutatás igazolja, hogy a szervezet mindössze 30-50 percnyi infrasugárzás alatt 300-500 kalóriát is képes elégetni, ezért az INFRASLIM technológia meghatványozhatja az edzés eredményességét. Mélyreható és hatékony, ráadásul a speciálisan kidolgozott programoknak köszönhetően tökéletesen testre szabható. Az ergonomikus ülés védelmet nyújt a hátfájás ellen, és a testmozgás könnyedsége biztosítja az optimális eredményt még azok számára is, akiknek a konditermi edzés túl megerőltető lenne.

Hogy miben más az INFRASLIM X, és milyen egyéb terápiákat ötvöz a gép, azt az ALKALMAZÁS oldalon összesítettük.