EMS-SLIMX HIEMT alakformáló gép

Non-invazív testkezelés az izomépítésért és a zsírégetésért

Az EMS-SLIMX egy újszerű, nem műtéti kontúrkezelés, amely elektromágneses mezőt használ izomépítés és a zsírbontás céljából. Ez az első olyan eszköz, amely zsírcsökkentésen túl az  izomtónuson is képes változtatni.

Az EMS-SLIMX nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses technológiát (HIEMT – High-Intensity Electromagnetic Technology) alkalmaz, ami erőteljes izom összehúzódásokat eredményez, ezáltal az izom nő, a testzsír pedig csökken. Használatával a kezelt terület összességében tónusosabb, formásabb lesz. Különösen hatékony a fenéken, a combokon és a hason alkalmazva, de kisebb testfelületeket is kezelhetünk vele, mint például a felkarokat és a vádlikat.

Az EMS-SLIMX olyan erőteljes összehúzódásokat idéz elő, amelyek hatékonyabbak bármely testedzésnél. Ez azért lehetséges, mert a gép szupramaximális terhelést ad az izomnak, azaz rövid időn belül nagy terhelést idéz elő, ami miatt az izomszövet kénytelen alkalmazkodni a szélsőséges körülményekhez. Hirtelen oxigénre és tápanyagra lesz szüksége.

A hatásmechanizmus a következő: a készülék az izomszövetek stimulálásával éri el, hogy azok elkezdjenek zsírt bontani. Annak érdekében, hogy az izomzatnak elegendő energiája legyen ehhez az izommunkához, a szomszédos zsírsejteket kezdi el bontani, amik ennek hatására fokozatosan tűnnek el a kezelés végére. A két folyamat együttes eredményeként a kezelt testrészen erősebb és tónusosabb izomzat alakul ki.

Előnyök:

- Izomépítő és zsírégető hatás egy időben
- Non-invazív eljárás, nincs szükség műtéti beavatkozásra
- Bárki igénybe veheti
- A kezelés időtartama mindössze 30 perc
- Csak 4-6 alkalomra van szükség a látványos eredmény
eléréséhez
- 2-3 naponta megismételhető az eljárás
- Nincs gyógyulási idő
- Az intenzív edzés érzetét adja
- Biztonságos
- Azonnali eredményt lehet elérni vele
- 2-4 héten belül további pozitív változást idéz elő
- Átlagosan 10-20% közötti az izomtömeg növekedése
- Tónusos izmokat eredményez
- Átlagosan több mint 15% a zsírcsökkenés
- A narancsbőrt is kezeli

Mi az EMS-SLIMX?

Ez egy olyan eljárás, ami biztonságosan és hatékonyan tonizálja az izmokat. Ezt több, egymástól független klinikai vizsgálat is igazolta. Néhány példát sorolunk fel, amelyeket a tanulmányokban részt vevő emberek tapasztaltak az EMS kezelés után:

• átlagosan 10%-kal csökkent a szétnyílt hasizmok közötti távolság
• 15-20%-os zsírcsökkenés
• A zsíranyagcsere az ötszörösére növekedett
• A fenék láthatóan emelkedett a résztvevők közel 80%-ánál
• Centiméterekben mérhető csökkenés a derékvonal és combok kerületén

Az EMS-SLIMX nemcsak az izmok tonizálásában és a zsírégetésben segíthet, hanem a diastasis recti kezelésében is. Ez az egyenes hasizom rostjainak szétválását jelenti. Különböző okokból a törzs elülső támaszfala sérül, mely mozgásszervi panaszokhoz is vezet. Leggyakrabban nőknél a szülést követően jelentkezik, de férfiak, sportolók is érintettek lehetnek. Kialakulásához vezethet a túlsúly és nehéz tárgyak cipelése is, valamint a nem megfelelően erős hasfal, kötőszöveti lazaság.  A kutatások szerint ez az első nem műtéti technika, ami közismerten segít ezen az állapoton.

Az EMS-SLIMX kezelés

Kinek ajánljuk az EMS-SLIMX kezelést?

Főleg azoknak, akik a fenék és a has területén szeretnének látványos zsírcsökkentő és izomnövelő hatást elérni. Az EMS-SLIMX kezelés ideális jelöltjei azok, akik rendszeresen mozognak,
de eddig nem tudták elérni a kívánt eredményt kizárólag a sporttal. Azoknak, akik az EMS-SLIMX mellett döntenek, fizikailag aktív életmódot kell élniük és egészséges étrendet követniük.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Általánosságban elmondható, hogy egyetlen EMS-SLIMX kezelés körülbelül 30 percig tart. A legtöbb embernek legalább négy kezelést kell elvégeznie, és az optimális eredmény elérése érdekében
2-3 napos időközönként kell ismételni.

Milyen érzés az EMS-SLIMX?

Bár távol áll a hagyományos edzéstől, az EMS-SLIMX kezelés után úgy fogja érezni magát a páciens, mintha intenzív edzésen esett volna át. A legtöbb ember a kezelés után másnap enyhe
izomfájdalmat érez. Vékonyabb emberek az első EMS-SLIMX kezelés után fáradékonyságot tapasztalhatnak.

Az EMS-SLIMX igényel-e regenerációs vagy pihenőidőt?

Mivel a kezelés nem invazív, a páciensnek nem kell aggódnia semmilyen gyógyulási folyamat miatt. Nem szükséges pihenőidőt tartani, a mindennapi tevékenységeket ugyanúgy lehet folytatni
utána.

A zsírbontó folyamatok az utolsó EMS-SLIMX kezelést követő négy hétig még érvényesülnek, így javulni fog az eredmény.

Az EMS-SLIMX kezelés hatásai állandóak-e?

A kezelés során a zsírsejtek lebomlanak, de ez nem azt jelenti, hogy nem tapasztalhat súlygyarapodást a páciens, hiszen az izomsejtek a zsírbontással párhuzamosan szaporodnak.

A kezelés során nyert izomtömeg nem állandó, de bizonyos esetekben legalább hat hónapig vagy tovább észrevehető a változás. Az elért állapot fenntartása sporttal elősegíthető, valamint megtartható az izomtónus azáltal is, ha bizonyos időközönként megismétli az EMS-SLIMX kezeléseket.

 

Kérjen ajánlatot az infraslimx@gmail.com címen!

Az EMS-SLIMX 4 kezelőfejjel rendelhető.