EMS-SLIMX HIEMT alakformáló gép

Non-invazív testkezelés az izomépítésért és a zsírégetésért

Az EMS-SLIMX egy modern, nem invazív kontúrkezelő készülék, amely a High-Intensity Electromagnetic Technology (HIEMT), azaz a Magas Intenzitású Fókuszált Elektromágneses Technológia segítségével működik. Ez a technológia kiemelkedik az izomépítés és zsírégetés területén, mivel lehetővé teszi, hogy az izomtónus és a testkontúrok javuljanak anélkül, hogy műtéti beavatkozásra lenne szükség.

A HIEMT technológia lényege, hogy erős elektromágneses hullámokat használ, amelyek 7 Tesla erősségűek, ezáltal intenzív izomösszehúzódásokat idéznek elő. Ezek a szupramaximális összehúzódások olyan erőteljesek, hogy hatékonyabbak lehetnek a hagyományos testedzésnél. Az izmok ilyen intenzív stimulálása miatt az izomszövetek kénytelenek alkalmazkodni a szélsőséges körülményekhez, aminek eredményeképpen növekednek és erősödnek.

A készülék nem csak az izmokat dolgoztatja meg, hanem a zsírégetési folyamatot is elősegíti. Az izomzat stimulálása közben az izmoknak szükségük van energiára, amit a környező zsírsejtek biztosítanak. A nagy energiaigény hatására lipolízis indul be, ami nagy mennyiségű zsírsav felszabadulásához vezet. A magas zsírsavszint miatt a zsírsejtek programozott sejthalálon, azaz apoptózison mennek keresztül, aminek következtében tartalmuk kiürül, és a lebontott anyagok természetes úton távoznak a szervezetből

Az EMS-SLIMX kezelés eredményeként a test tónusosabbá, formásabbá válik, az izmok erősebbek és sűrűbbek lesznek, míg a zsírréteg vékonyabb és kevésbé látható. A kezelés hatására a bőr is feszesebbé válik. A technológia különösen hatékony a has, fenék, combok, valamint a kisebb testfelületek, mint például a felkarok és a vádlik kezelésében.

EMS-SLIMX előnyök: 

 • Izomépítő és zsírégető hatás egy időben
 • Non-invazív eljárás, nincs szükség műtéti beavatkozásra
 • Bárki igénybe veheti
 • A kezelés időtartama mindössze 30 perc
 • Csak 4-6 alkalomra van szükség a látványos eredmény eléréséhez
 • 2-3 naponta megismételhető az eljárás
 • Nincs gyógyulási idő
 • Az intenzív edzés érzetét adja
 • Biztonságos
 • Azonnali eredményt lehet elérni vele
 • 2-4 héten belül további pozitív változást idéz elő – Átlagosan 10-20% közötti az izomtömeg növekedése
 • Tónusos izmokat eredményez
 • Átlagosan több mint 15% a zsírcsökkenés
 • A narancsbőrt is kezeli

Mi az EMS-SLIMX?

 • A HIEMT technológia további előnye, hogy a kezelések során a miofibrillumok is stimulálódnak. Ezek az izomrostok alapegységei, amelyeknek erősítése révén az izomzat alapszerkezete javul, így az izom sűrűbbé és nagyobb térfogatúvá válik. Mindezek mellett a tónusosabb és erősebb izomzat az anyagcserét is felgyorsítja, ami hozzájárul az általános egészség és jó közérzet javulásához.

 

Összefoglalva, az EMS-SLIMX és a HIEMT technológia új lehetőségeket nyit meg az izomépítés és a zsírégetés területén, kínálva egy hatékony, nem invazív megoldást a testkontúrok formálására és az egészséges életmód támogatására.

VRP 5777 scaled
VRP 5720 scaled e1636469726990
VRP 5966 scaled e1636469624259
ls project 2 slide 4 1IMG 6389 scaled
ls project 2 slide 5 1IMG 6437 layer
ls project 2 slide 6IMG 6456 layer scaled

 

Az EMS-SLIMX kezelés

Kinek ajánljuk az EMS-SLIMX kezelést?

Főleg azoknak, akik a fenék és a has területén szeretnének látványos zsírcsökkentő és izomnövelő hatást elérni. Az EMS-SLIMX kezelés ideális jelöltjei azok, akik rendszeresen mozognak,
de eddig nem tudták elérni a kívánt eredményt kizárólag a sporttal. Azoknak, akik az EMS-SLIMX mellett döntenek, fizikailag aktív életmódot kell élniük és egészséges étrendet követniük.

Mennyi ideig tart az EMS-SLIMX kezelés?

Általánosságban elmondható, hogy egyetlen EMS-SLIMX kezelés körülbelül 30 percig tart. A legtöbb embernek legalább négy kezelést kell elvégeznie, és az optimális eredmény elérése érdekében
2-3 napos időközönként kell ismételni.

Milyen érzés az EMS-SLIMX?

Bár távol áll a hagyományos edzéstől, az EMS-SLIMX kezelés után úgy fogja érezni magát a páciens, mintha intenzív edzésen esett volna át. A legtöbb ember a kezelés után másnap enyhe
izomfájdalmat érez. Vékonyabb emberek az első EMS-SLIMX kezelés után fáradékonyságot tapasztalhatnak.

Az EMS-SLIMX igényel-e regenerációs vagy pihenőidőt?

Mivel a kezelés nem invazív, a páciensnek nem kell aggódnia semmilyen gyógyulási folyamat miatt. Nem szükséges pihenőidőt tartani, a mindennapi tevékenységeket ugyanúgy lehet folytatni
utána.

A zsírbontó folyamatok az utolsó EMS-SLIMX kezelést követő négy hétig még érvényesülnek, így javulni fog az eredmény.

Az EMS-SLIMX kezelés hatásai állandóak-e?

A kezelés során a zsírsejtek lebomlanak, de ez nem azt jelenti, hogy nem tapasztalhat súlygyarapodást a páciens, hiszen az izomsejtek a zsírbontással párhuzamosan szaporodnak.

A kezelés során nyert izomtömeg nem állandó, de bizonyos esetekben legalább hat hónapig vagy tovább észrevehető a változás. Az elért állapot fenntartása sporttal elősegíthető, valamint megtartható az izomtónus azáltal is, ha bizonyos időközönként megismétli az EMS-SLIMX kezeléseket.

Kérjen ajánlatot:  infraslimx@gmail.com

Az EMS-SLIMX 4 kezelőfejjel rendelhető.

megrendeles

Intimpad kiegészítő EMS-SLIMX géphez

20230419 142652 e

Az EMS-SLIMX által fejlesztett Elektromágneses Intimpad egy innovatív kezelési lehetőség, mely kifejezetten azok számára készült, akik a medencefenék izomzatának megerősítésére, az inkontinencia megelőzésére vagy kezelésére, a szexuális funkcionalitás növelésére, szülés utáni regenerációra, a záróizom működésének fokozására vagy a fenék izomzatának formálására keresnek megoldást. Ez a kezelés különösen hasznos lehet az idősebb hölgyek számára, akiknél a kismedence izomzatának elgyengülése gyakori probléma, illetve a szülés után a medence izmok állapotának javítására is alkalmas.

Mire ajánljuk az intimpad használatát?

Az ülőfelület 4 ponton stimulálja a kismedence izomzatát. A fókuszált elektromágneses energia kis mélységben érinti a medencefenék területét, ahol viszont erős összehúzódásokat vált ki az izmokból, ezáltal azok megerősödnek és jobb lesz a vérellátásuk. Az EMS-SLIMX intimpad hatása az intim-tornával elérhető változásnál nagyságrendekkel intenzívebb és észlelhetőbb. A kezelés hosszú távon javít a páciens életminőségén.

A padot egy ülésre helyezik, amelyre ruhában kell ráülni. A kialakításának köszönhetően a lábak természetes pozícióban érik a földet, az ülőfelület pedig illeszkedik a medencefenékhez és megtámasztja azt. A kezelt felületen célzott elektromágneses stimuláció történik, úgy, mint más testrészek EMS-kezelése közben. Egy kezelés nem vesz igénybe 30 percnél hosszabb időt, viszont az optimális eredmény elérése érdekében legalább 6 alkalom javasolt 3 hetes időintervallumban.