Infrás edzés a narancsbőr ellen

Infrás edzés a narancsbőr ellen

A sejtek hamarabb jutnak oxigénhez és hatékonyabban méregtelenítenek

már az első pár alkalom után szemmel láthatóan egyenletesebb lesz a bőr: Infrás edzés a narancsbőr ellen.

Az INFRASLIMX gépeken rengeteg beállítással találkozhatsz, és négy kiegészítő terápiát is igénybe vehetsz az edzés alatt, amik hatásosak a narancsbőr elleni harcban.

Fontos tisztában lennünk azzal, hogy a cellulitisz kialakulásához milyen okok vezetnek, így könnyebben tudunk tenni ellene. Sajnos amellett, hogy nem esztétikus, az egyenetlen zsírréteg gátolja a környezetében lévő szövetek tápanyag- és oxigénellátását, és elősegíti azoknak a felesleges anyagoknak a lerakódását, amikre a szervezetnek nincsen szüksége. Normális esetben, egészséges életmód és elegendő mozgás mellett ezek ki tudnak ürülni a szervezetből, de ha nincs időnk állandóan sportolni, ülőmunkát végzünk, vagy nem tudunk elegendő figyelmet fordítani a helyes táplálkozásra, akkor egyre csak halmozódnak.

Infrás edzés a narancsbőr ellen – mit tehetsz ellene?

  1. Étkezz egészségesen!
  2. Hidratálj! Fogyassz elegendő vizet, hogy szervezeted megfelelően tudjon működni és méregteleníteni!
  3. Vezesd le a stresszt! Sok más káros hatása mellett a stressz gyakran anyagcserezavarokhoz vezet, aminek köszönhetően salakanyagok is felhalmozódhatnak a test különböző területein, és ez akár a bőrünkre is hatással lehet. Manapság rengeteg stressz levezető módszer közül választhatunk, de a legjobb ellene a sport, amivel a legtöbbet tehetsz egészségedért.
  4. Mozogj eleget! Rendszeres sportolással sok betegség kialakulása megelőzhető. Segít felpezsdíteni a vér- és nyirokkeringést, ami számos jótékony folyamatot támogat.
 

Infrás edzés a narancsbőr ellen

Az INFRASLIMX infrabiciklin a beépített terápiáknak köszönhetően sokkal hatékonyabban tudsz edzeni, alakot formálni és fogyni. Infrás edzés a narancsbőr ellen: a fekvő helyzetben történő biciklizés, ha megfelelő erősségű ellenállással tekersz, kiváló kardio edzés, aminek a hatására a véráramlás felgyorsul, és beindul a nyirokkeringés. Azáltal, hogy gyorsul a vérkeringés, a sejtek hamarabb jutnak friss oxigénhez. A vér- és a nyirokkeringés fokozódásával a kiválasztott méreganyagok gyorsabban távoznak a szervezetből. A fizikai terhelhetőség (a jó oxigénellátottság miatt) megsokszorozódik, ezért egységnyi idő alatt több kalóriát tudunk elégetni, mint egy szimpla fitneszgéppel végzett kardio edzéssel. A hatékony zsírbontásnak köszönhetően már az első kezelés után szemmel láthatóan egyenletesebb lesz a bőr, a gép rendszeres használatával pedig fokozatosan csökken a narancsbőr.

Az INFRASLIMX hozzásegít a problémás zsírréteg eltüntetéséhez (infrás edzés a narancsbőr ellen), jótékonyan hat a sejtanyagcsere-folyamatokra. Bőrstimuláló hatása miatt segít a ránctalanításban és a bőr rugalmasságának helyreállításában is, amely kulcsfontosságú szerepet játszik a narancsbőr eltüntetésében. A kollagénfény terápia a feszesítő hatást támogatja. A bőr azon rétegében fejtik ki hatásukat a speciális hullámhosszú kollagénfény sugarak, ahol az elasztin rostok termelődnek. Minél több van belőlük, a bőr annál feszesebb és rugalmasabb lesz, mivel az elasztin öregedésgátló és segít megőrizni a bőr kollagén szintjét. Azért nagyon hasznos az INFRASLIMX-be épített kollagén terápia, mert az elasztin az erek, az ízületek és az ínszalagok elengedhetetlen alkotórésze is. A fény bekapcsolásával ezeknek a megújulását is támogatod. Míg a bőr kollagén tartalma növelhető különböző módokon, például étrendkiegészítő szedésével, sajnos az elasztin termelést nem ilyen könnyű elősegíteni, viszont ugyanolyan fontos és hatásos a bőrfiatalítás szempontjából.

Az oxigénterápiát is érdemes a narancsbőr ellen bevetni, mert szintén jótékony hatással van a bőr megjelenésére. Oxigénhiányos állapot következtében bőrünk elveszítheti rugalmasságát, kiszáradhat és a narancsbőr is sokkal látványosabbá válhat. Az oxigénterápiás edzés amellett, hogy a szervezetben támogatja a sejtek megújulását, javítja a kondíciót, a hangulatot és az állóképességet is.

Ha kedvet kaptál az INFRASLIMX kipróbálására, kattints a szalonok menüpontra, és nézd meg, melyik szalonunk van hozzád a legközelebb!

"Nagyon nehezen veszem rá magam az edzésre, de InfraslimX-re élvezet járni! Sose szerettem a zsúfolt edzőtermeket, ezért kerestem egy olyan helyet, ahol minden adott egy kényelmes és privát edzéshez. Amióta elkezdtem rendszeresen járni sokkal jobb a közérzetem és az állóképességem, a narancsbőröm pedig szépen fokozatosan tűnik el. Nagyon elégedett vagyok az eddigi eredményekkel!"
laura chouette W6N869esmYM unsplash scaled e1640179411667
Andrea
Pénzügyi tanácsadó