INFRASLIMX

a tudatos emberek sportja

válaszd a jövő sportját!

az infrabiciklik új generációja

VRP 5856 YEP CONTENT landing
VRP 5871 YEP CONTENT landing

infraizzók

A speciális infravörös fény hatására tágulnak a hajszálerek, gyorsul a vér- és nyirokkeringés és beindul a zsírbontás. A szervezet megszabadul a felesleges méreganyagoktól. Népszerűségét fogyasztó, méregtelenítő, narancsbőr csökkentő, regeneráló és immunerősítő hatásának köszönheti.

vákuum és fekvő testhelyzetű biciklizés

Serkenti a vér- és nyirokkeringést, beindítja a szervezetben az aktív izzadást. A sejtanyagcsere felgyorsul, a szervezet pedig megszabadul a méreganyagoktól, ami hozzájárul a hatékony fogyáshoz és alakformáláshoz.

kollagén fényterápia

Hatására a bőr visszanyeri rugalmasságát és vízmegkötő képességét. A porcok állaga javul és az edzést követően enyhülnek a gyulladásos panaszok. Az infrabicikli kollagén fényterápiával kiegészítve kíméletes edzés, olyanok számára is végezhető, akiknek egyéb sport túl megerőltető.

multimédiás kijelző

Az INFRASLIMX edzés kikapcsolódás és énidő a legkedveltebb internetes alkalmazásokkal. YouTube és Spotify a maximális zenei élményért. HBO MAX és Netflix azoknak, akiknek otthon nem jut idő kedvenc sorozataikra. BitGym virtuális útvonal kivetítés a kalandvágyó felhasználóknak.

oxigénterápia

Az INFRASLIMX oxigéngenerátorral van felszerelve, hogy a mozgás következtében kialakult oxigén igényt a szervezet ki tudja elégíteni. Ez támogatja az izmokat, így azok jobban bírják a terhelést és kevésbé savasodnak be, amivel elkerülhető az izomláz.

aromaterápia és ózonos fertőtlenítés

Az aromaterápiát elsősorban stressz-csökkentő és harmonizáló hatása miatt alkalmazzuk. A bepermetezett aroma a bőrön át és belélegezve fejti ki jótékony hatását. Az ózon segít a kabin fertőtlenítésében és megköti a levegőben található szennyeződéseket.

Próbaedzés országszerte

mit hozz magaddal?

EDZŐRUHÁNAK RÖVID SORTOT, UJJATLAN SPORTFELSŐT ÉS PAMUT ZOKNIT. EDZŐCIPŐRE NEM LESZ SZÜKSÉGED. 

VÁLTÓ ALSÓT, MERT NAGYON MEG FOGSZ IZZADNI.

TÖRÖLKÖZŐT A ZUHANYZÁSHOZ.

VIZET VAGY SPORTITALT A HIDRATÁLÁSHOZ, DE EZEKET A SZALONBAN IS MEGVEHETED.

SZABAD IDŐPONTOKÉRT HÍVD A TÉRKÉPEN LÉVŐ SZALONOKAT!

Videó lejátszása

infraslimx

egyetlen edzésre vagy attól, hogy jól érezd magad.

Szeretnél tovább olvasni?

KATTINTS AZ ALÁBBI GOMBRA ÉS LÉPJ BE AZ OLDALUNKRA!