Üzemeltetés

INFRASLIM X-ET AZ ÖN KONDITERMÉBE IS!

Ahhoz, hogy a modern világ kihívásaival szembenézzünk, folyamatosan foglalkoznunk kell egészségünk és vitalitásunk megőrzésével. Erre a legjobb és leghatékonyabb módszer a testedzés, amely nem csak fizikai teljesítőképességünkre van jó hatással, hanem javít a mentális képességeinken is.

Az INFRASLIM X azok számára készült, akik szeretnék az edzést kombinálni más egészségjavító terápiával. A gép a különböző technológiák együttes alkalmazásával nem csak maximalizálja az edzés hatékonyságát, de jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a különböző méregtelenítő folyamatok végbemenjenek a szervezetben.

3 db infrasugárzó
3 liter 90%-os tisztaságú oxigén
Aromaterápia alkalmazása
1200 Watt teljesítményű vákuumszivattyú
6 Wattos kollagén-fény LED-ek

Műszaki leírás

A zárt kabinban 3 db infrasugárzót helyeztünk el, melyek összteljesítménye 900 Watt. Ezek szolgáltatják az edzés közbeni infrahőt, a sugárzás hatására pedig beindul a méregtelenítés. Tágulnak a hajszálerek, felgyorsul a vér- és nyirokkeringés. Az infrasugárzás rugalmasabbá teszi a kötőszöveteket, és segíti az optimális oxigénfelvételt. Az oxigéngenerátor eközben 3 liter 90%-os tisztaságú oxigént állít elő percenként.

Az INFRASLIM X kabinban 1200 Watt teljesítményű vákuumszivattyú biztosítja a vákuumerősség szabályozásával a kötőszövetek stimulációját, ami szintén hozzájárul a méreganyagok távozásához a sejt közötti térből. A 6 Wattos kollagén-fény LED-ek a javítják a bőrszövet rugalmasságát és vízmegkötő képességét. Az infra- és a kollagénterápia kombinációja kíméletessé teszi az ízületek számára az edzést, mivel garantálja azok átmelegedését, és elősegíti az esetleges lerakódások távozását.

Az INFRASLIM X gép – a technológia alkalmazását illetően – az ózon-sátorhoz áll legközelebb, melyben a kezelt vendég mellkastól lefelé részesül az ózonterápiában. A kezelés feszesíti és tisztítja a bőrt, és jótékonyan hat a sejtanyagcsere-folyamatokra. Növeli a szövetek oxigénellátását, és tisztítja az ereket a bennük felhalmozódott lerakódások oxidálásával.

A kezelést kiegészíthetjük aromaterápiával is, melynek alkalmazása opcionális. A gép csak abban az esetben permetezi a kezelő térbe a higított illóolajat, ha azt a felhasználó szeretné. Az edzés intenzitása szintén az egyedi beállításokon múlik, minden a felhasználó kényelme és igénye szerint lett kialakítva.

Gyakori kérdések

Bemutatótermünkben megnézhető és kipróbálható a gép előre egyeztetett időpontban.

Nem, az üzemeltetéshez szükséges tudás a gép átadásakor sajátítható el kollégáinktól.

Az áramfelhasználás 3,5 kW óránként. A havi fogyasztás függ a napi üzemidőtől, és attól, hogy milyen teljesítményen használják a gépet. Nem szükséges hozzá ipari áram, 230 Volton üzemel.

A gép alkalmas zene és videó lejátszására. Youtube lejátszási lehetőség is rendelkezésre áll: edzés közben beteheted kedvenc számod vagy videód, sőt Spotify playlist-ed is hallgathatod, ha ahhoz van kedved. Emellett az új típusú INFRASLIM X-ben lehetőség van  az HBO GO és a Netflix elindításával filmet, sorozatot nézni edzés közben.

Az INFRASLIM X-et az Európai Unióban gyártják.

Igen, az Európai Uniós irányelvek szerint 1 év teljes körű garanciát, ezen felül még 1 évig szavatosságot vállalunk.

Igen, országos lefedettségű szervizhálózatunk van. A minőségbiztosítás érdekében vannak kötelezően előírt alkatrész cserék, amelyek során a gépben lévő szűrők cseréjére, a gép átvizsgálására, és esetleges karbantartására kerül sor. Ez 3-6 havonta esedékes.

Az infralámpa 500 óra üzemidő után szorulhat cserére. Ha kiég, pótlását 10 000 Ft + ÁFA/db áron tudjuk biztosítani.

Alkoholmentes eszközfertőtlenítővel. – MÁR KAPHATÓ AZ INFRASLIM X CARE KIT, amely tartalmazza az állagmegóváshoz szükséges összes tisztító- és ápolószert! (Érdeklődjön e-mailben.)

A gép kiszállítását az üzemeltetés helyszínére cégünk állja Magyarország területén.

A gép helyigénye minimális, mindössze 6 m²-en elfér (2 m x 3 m). Szétszerelt állapotban egy normál magasságú ajtón befér. Az ajtónyílásnak minimum 75 cm szélesnek kell lennie.

Nem szükséges, és nem is ajánljuk, mert a gépbe épített terápiák jótékony hatása nem tud érvényesülni. Az infrasugarak behatolása a bőrbe csak akkor biztosított, ha a bőrfelszínt szabadon hagyjuk. Ha ezek az infravörös sugarak nem tudnak bejutni a bőrbe, nem indul el olyan hatásfokkal a méregtelenítés és a zsírbontás, ahogy azt szeretnénk, mivel a vér- és nyirokkeringést nem tudja serkenteni. A zacskó ugyan lefogja a kipárologtatott levegőt, és látszólag sok vizet veszítünk, de ez nem jelenti azt, hogy eredményesen méregtelenítünk. A verejtékmirigyek beindulnak és bekövetkezik egy hirtelen izzadás, aminek a hatására sok ásványi anyagot és nyomelemet izzadunk ki egyszerre. Ez izomgörcshöz és a sejtek oxigénhiányos állapotához is vezethet. Hasonló a helyzet a kollagén terápiánál is. A fényterápiás kezeléssel a kollagén rostok visszaépülnek, feszesedik a bőr- és a kötőszövet, csökkennek a gyulladások, de ha ez a jótékony fény nem tud behatolni a célzott területre, nem tudja kifejteni hatását. Az aromaterápia csökkenti a stresszt, fokozza a vérkeringést és segíti a méreganyagok kiválasztását, ha műanyag nadrágot húzunk, a bőrön át nem tudnak az illóolajok felszívódni, és az ózon fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, valamint a bőrszépítő hatása sem fog érvényesülni. Mindemellett, aki szeretné, így is használhatja a gépet, de nem javasoljuk.

A neoprén szoknya XXS-től XXXXL-ig minden méretben rendelkezésre áll, így mindenki megtalálja a számára megfelelő méretet. Mosáshoz  az áztatást vagy alacsony hőfokú gépi mosást javaslunk az anyagminőség megőrzése érdekében.

Fizikai tulajdonságok

TulajdonságINFRASLIM X
nyitott vagy zárt kabinzárt vákuumteres
infrasugárzók funkcióvan
infrasugárzók száma3 db 300 Watt
infra összteljesítménye900 Watt
vákuumvan
vákuumszivattyú teljesítménye1200 Watt
felhasználó testhelyzetefekvő (ízületeket kímélő)
kollagén-fényvan
kollagén-fény LED-ek teljesítménye6 Watt
ózonterápiavan
ózontermelés hatékonysága6800 mg/h
oxigénterápiavan
oxigéngenerátor teljesítménye3 liter/perc
aromaterápiavan
hosszúság2400 mm
szélesség1070 mm
magasság1250 mm 
magasság nyitott állapotban1800 mm
súly180 kg
bicikli távolság állíthatósága25 cm