Kinek ajánljuk az InfraSlimX-et
Az emberek jelentős többsége hiányos ismeretekkel rendelkezik az ülőmunka veszélyeiről.

Az ülőmunkából adódó mozgásszervi panaszok egyik fő oka a hosszan tartó, statikus, rossz testhelyzet, ami tehát nemcsak a dolgozó felnőtteket, hanem a diákokat is érintheti. Rendkívül megerőltető a testünkre és a mozgásszervekre nézve. Az ülésből eredő rossz tartás nem csak a gerincre és a csontokra van rossz hatással, hanem az izmokra és a szalagokra is, amelyek kötöttek lesznek tőle. Ezen kívül a belső szervekre is negatívan hat. Előidézhet magas vércukor- és koleszterinszintet, magas vérnyomást és ezek szövődményeit, valamint megnöveli az agyvérzés, a vesebetegségek, a szívinfarktus kockázatát is. Azért, hogy kiküszöböljük ezeket a kockázati tényezőket, a legjobb, amit tehetünk, hogy rendszeresen és célzottan átmozgatjuk testünket. A sport nem csak az érintett szervek vérellátására gyakorol jó hatást, hanem az izmok mellett a szív- és a tüdő egészségének megőrzését is elősegíti.

Az InfraslimX ráadásul a kardió edzés mellett számos olyan terápiát magában foglal, ami a közérzetjavításhoz és egészségünk megőrzéséhez szükséges. Akik ülőmunkát végeznek, azoknak legalább heti 150 perc aktív testmozgás javasolt, hogy fizikai állapotuk javuljon és ne romoljon.

Sokan nem tudják elképzelni, hogy biciklizni, futni vagy más edzésre járjanak, viszont nyitottak arra, hogy sportoljanak és tegyenek az egészségükért. Számukra kiváló megoldás az InfraslimX, mely a testmozgás és a kiegészítő terápiák révén jó hatással van a szervezetre.

Az edzés alatt lehet zenét hallgatni, sorozatot nézni vagy kivetített virtuális útvonalon kalandozni a világ bármely szegletében, így az InfraslimX nemcsak edzés, hanem minőségi énidő is egyben.

Az egészségmegőrző és közérzetjavító hatása miatt különösen ajánlott az InfraslimX üzletembereknek, akiknek kevés az idejük, de fontos szerepet játszik az életükben az, hogy viszonylag kevés időbefektetéssel hatékony edzést végezzenek. Általában ők azok, akik a legstresszesebb életmódot folytatják, ezért számukra az ilyen fajta sport elengedhetetlen. A gép a tekerés, a méregtelenítés, az aromaterápia és az oxigén adagolás miatt hatékonyan oldja a stresszt, segít mentálisan elviselni azt a nyomást, ami a hétköznapokban ránk nehezedik.  

Manapság a tinédzserek körében is nagy problémát okoz a súlytöbblet.

A digitális eszközök használata miatt csökkent a fizikai aktivitásuk, elkényelmesedtek és mértéktelenül fogyasztják az egészségtelen élelmiszereket, ezért nekik is ajánlott az InfraslimX használata. A statisztikák szerint a világ tinédzsereinek 81 százaléka, azaz ötből négy tini nem mozog annyit, amennyit a WHO (Egészségügyi Világszervezet) hivatalos ajánlása egészségesnek tart. Ennek a korosztálynak legalább napi egy óra közepes vagy magas intenzitású testmozgás ajánlott 20 éves korig. Az edzés azonban nem csak a fizikai állapotnak tesz jót, hanem a kognitív képességeknek is. Kimutatható, hogy a fiatalok iskolai teljesítménye pozitív irányba változik, ha rendszeresen mozognak, emellett a motivációjuk, az általános szellemi állapotuk és szociális elfogadottságuk is javul. A 15-colos multimédiás kijelző adta lehetőségekkel az edzésre szánt 30-50 perc gyorsan elrepül, így a fiatal korosztály számára is tökéletes választás az InfraslimX.

 

próbáld ki az ems-slimx kezelést is!

Non-invazív testkezelés az izomépítésért és a zsírégetésért

Az InfraslimX teljes körű edzési lehetőséget biztosít kortól és nemtől függetlenül bárkinek, aki szereti a kardió edzéseket és nyitott az új technológiák használatára.
A gép nagy előnye, hogy használatához nem szükséges edzettség. Fizikai kondíciónk szerint tudjuk beállítani a bicikli erősségét, minden más funkció igényeink szerint paraméterezhető, illetve be- és kikapcsolható. Adott esetben, ha például infrát vagy vákuumot nem használhatunk, kikapcsolásával a többi közérzetjavító terápiát gond nélkül igénybe vehetjük sportolás közben.
Az InfraSlimX úgy lett megtervezve, hogy ezek az opcionális funkciók a legjobban személyre szabhatóak legyenek, így megkönnyítve a gép használatát azok számára is, akik sok év kihagyás után térnek vissza a testmozgáshoz, akiknek már kockázatosabb a szabadban sportolni, akik ízületi vagy gerinc problémákkal küzdenek és már nem tudnak megerőltető sportokat végezni.

Nagy előnye ennek az edzésformának, hogy időjárástól függetlenül bármilyen évszakban végezhető, hatékonyan méregtelenít és erősít, miközben a multimédiás kijelzőnek köszönhetően szórakoztat is.

A fizikai aktivitás minden életkorban rendkívül fontos, mert segít a jó életminőség elérésében, időskorban viszont kiemelt szereppel bír.

Felnőttkortól kezdve fokozatosan csökken szervezetünk állóképessége és az izomerő, de idővel a mozgások is beszűkülhetnek. Az izomállomány csökkenése és a kevésbé rugalmas ízületek és szalagok  egyensúlyi és koordinációs problémákat okoznak, amely hatására a járás bizonytalanná válhat, ettől pedig nőhet az elesések száma. Rendszeres mozgással ezek a folyamatok lassíthatók, és a betegségek kialakulása is megelőzhető. A rendszeres InfraslimX használat kedvezően befolyásolja az anyagcserét, segít a testsúly kontroll alatt tartásában, segít fenntartani és növelni az ízületi mozgástartományt, hozzájárul a vérnyomás, a koleszterin és a vérzsírok szabályozásához, csökkenti a magas vérnyomást, valamint javítja a tüdőkapacitást és az oxigénfelvételt az extra oxigén adagolásnak köszönhetően.

Azok az idősek, akik legalább heti 100-150 percet aktívan mozognak, nemcsak fizikailag érzik jobban magukat, de lelkileg is kiegyensúlyozottabbak lesznek. Míg a fiatalok bárhol tudnak mozogni, az idősek viszont már mozgásukban korlátozottak és szükségük van egy kímélő mozgásformára. Az InfraslimX-et fekvő testhelyzetben sokkal könnyebb használni, mint más edzőgépeket és a beállítások is teljesen személyre szabhatóak, így egy élsportoló és egy idős ember is tudja használni. A beépített terápiák több oldalról támogatják a test regenerációs folyamatait, hogy egészségük és immunitásuk minél jobb legyen.

Anyukáknak is ajánlott, akik a szülés utáni regenerációhoz szeretnék igénybe venni ezt a mozgásformát.

Az InfraSlimX segítségével viszonylag rövid idő alatt tudnak teljesítményt növelni, és hamarabb vissza tudják nyerni a szülés előtti formájukat. Egyénfüggő, hogy ki mikor kezd visszatérni a rendszeres sporthoz, azonban mindenképp érdemes a fokozatosság elvét kell szem előtt tartani.

Az InfraslimX remekül személyre szabható, így akár regenerálódáshoz, közérzetjavításhoz is használhatjuk. Szülés után az ízületeknek és a szalagok még egy ideig lazák maradnak a hormonháztartás szabályozó hatása miatt, emiatt a törzs stabilitása még nem megfelelő egy erőteljesebb edzéshez, ezért nem érdemes futással, aerobikkal vagy súlyzós edzésekkel kezdeni.

Az InfraslimX egy ízületeket és gerincet kímélő mozgásforma, amit fekvő testhelyzet lehet végezni, ez azért jó, mert nem érvényesül annyira a gravitációs hatás sem. Sokkal kevesebb terhelés éri az ízületeket és a szerveket. Az infrafény regenerálódást segítő hatása miatt mindenkinek ajánlott. A kellemesen meleg kabinban már az első perctől könnyű a tekerés. A hatékony sejtanyagcsere a regenerálódásban is támogat minket.

Az InfraslimX lehetővé teszi az alacsony intenzitású edzést is, így nem kell attól tartani, hogy a sport során felszabaduló adrenalin vagy méreganyagok hatással lesznek az anyatej összetételére. Az adrenalinról a kutatások során kiderült, hogy ugyanúgy, mint az inzulin, csak nagyon csekély mértékben jut át az anyatejbe, tehát sokkal rosszabb fogyókúrázni és tápanyagot megvonni a szervezettől, mint kicsit mozogni és tenni az egészségért. Ennek oka, hogy a gyors súlyvesztés következtében a zsírszövetekben tárolt méreganyagok felszabadulnak, és koncentrációjuk megnő az anyatejben. A cél az, hogy a regenerációt támogassuk, mialatt a babára is odafigyelünk.