Egészségmegőrzés InfraSlimX-el

Hasznos tanácsok egészségmegőrzésre

Azt mindenki tudja, hogy egészségünk érdekében elengedhetetlen a rendszeres mozgás.

Az InfraslimX-szel időjárástól függetlenül rendszeresen tudunk minden héten testmozgást végezni. Mivel ezt magas hőmérsékleten csináljuk, automatikusan elkezd a bőr izzadni és ezzel rengeteg méreganyagtól meg tudunk szabadulni, mert a kapilláris erek feltágulnak és ahol nem volt átjárható az ér, az edzések után a plakkok feloldódnak. Az extra oxigénnek köszönhetően azok szervezete is fel tud töltődni oxigénnel, akik a hétköznapokban a “rossz légzésük” miatt oxigénhiányos állapotban vannak. 

Az alsótest vákuumterápiája segíthet a lábak vérkeringésének javításában és a nyirokkeringés serkentésében is, ami számos előnnyel jár. Például csökken a lábak duzzanata és enyhülnek az izomfájdalmak.

Az izzadás során a test vizet, sókat és bizonyos méreganyagokat is kiválaszt a bőrön keresztül. A testmozgás serkenti az anyagcserét és a vérkeringést, ami segíthet felgyorsítani a szervezet méregtelenítő folyamatait. Emellett az izzadás segíthet eltávolítani az elhalt bőrsejteket és a szennyeződéseket a bőrfelszínről, ami segíthet a bőr egészségének javításában.

Fontos megjegyezni, hogy az izzadás csak egy része a test méregtelenítésének, és nem helyettesíti az egészséges életmód többi elemét, mint például a megfelelő táplálkozást, az elegendő folyadékfogyasztást és a megfelelő pihenést.

Összességében tehát az izzadás segíthet a bőrön keresztül bizonyos méreganyagok eltávolításában és az edzés előnyei széleskörűek az egészségre nézve.

Az egészséges életmód és az étrend, amely gazdag a vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban, valamint a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás, fontos szerepet játszanak a test méregtelenítő folyamataiban.