Miért ilyen könnyű az edzés, és miért lehet ennyi kalóriát elégetni egyetlen alkalom alatt?

Az alakformáló gép használatához egy derékon viselt neoprén szoknyát kell felvenni, ami lezárja az eszköz bemeneti nyílását. Ez azért fontos, mert így létre tud jönni a zárt kabinban egy szivattyú segítségével a vákuum. A vákuum feltágítja az ereket, a szöveteket és az izomzatot, ennek hatására felgyorsul a vér- és a nyirokkeringés, így jóval több oxigén és tápanyag tud eljutni a sejtjeinkhez. Ez jelentősen javítja az izomzat teljesítőképességét, ennek hatására jobban bírjuk az edzést, és kevésbé érezzük fárasztónak.

A jól átjárható kapilláris ereken keresztül sokkal több oxigén és létfontosságú tápanyag jut el sejtekhez. A testmozgás következtében jelentősen megnő az oxigén igény a sejtanyagcsere folyamatok miatt. Ezt az extra oxigénmennyiséget, amire a szervezetnek edzés közben szüksége van, az INFRASLIMX egy oxigéngenerátor segítségével állítja elő. Az oxigén hatására kevésbé leszünk fáradékonyak.

Mivel a sejtek tápanyag és oxigén ellátása jelentősen javul az infra és a vákuum hatására, a fizikai terhelhetőség megsokszorozódik, ezért ugyanannyi idő alatt sokkal több kalóriát tudunk égetni, mint más mozgásformák esetében. A hatékony zsírbontásnak köszönhetően az eredmény rövid időn belül láthatóvá válik.

Edzés közben vákuum hatására a nyirokkeringés is jelentősen javul. A folyamatos tekerés felgyorsítja, így az anyagcsere is felgyorsul, a szervezet pedig megszabadul a méreganyagoktól. Ennek köszönhetően sokkal nagyobb teljesítményre lesz képes a testünk, és hosszú távon jobb lesz a közérzetünk.

Mivel a vákuum a bőrön keresztül is segít megszabadulni a salakanyagoktól, ez egyenletesebbé teszi a bőrfelszínt, ezáltal hatásosan csökkenti a narancsbőrt.

Próbáld ki Te is! Válassz szalont: infraszalonok!