EMS-SLIMX HIFEM alakformáló gép

High-Intensity Focused Magnetic Vibration Technology

EMS-SLIMX

Non-invazív testkezelés az izomépítésért és a zsírégetésért

Az EMS-SLIMX egy újszerű, nem műtéti kontúrkezelés, amely elektromágneses mezőt használ izomépítés és a zsírbontás céljából. Ez az első olyan eszköz, amely zsírcsökkentésen túl az  izomtónuson is képes változtatni.

Az EMS-SLIMX nagy intenzitású, fókuszált elektromágneses technológiát (HIFEM) alkalmaz, ami erőteljes izom összehúzódásokat eredményez, ezáltal az izom nő, a testzsír pedig csökken. Használatával a kezelt terület összességében tónusosabb, formásabb lesz. Különösen hatékony a fenéken, a combokon és a hason alkalmazva, de kisebb testfelületeket is kezelhetünk vele, mint például a felkarokat és a vádlikat.

Az EMS-SLIMX olyan erőteljes összehúzódásokat idéz elő, amelyek hatékonyabbak bármely testedzésnél. Ez azért lehetséges, mert a gép szupramaximális terhelést ad az izomnak, azaz rövid időn belül nagy terhelést idéz elő, ami miatt az izomszövet kénytelen alkalmazkodni a szélsőséges körülményekhez. Hirtelen oxigénre és tápanyagra lesz szüksége.

A hatásmechanizmus a következő: a készülék az izomszövetek stimulálásával éri el, hogy azok elkezdjenek zsírt bontani. Annak érdekében, hogy az izomzatnak elegendő energiája legyen ehhez az izommunkához, a szomszédos zsírsejteket kezdi elbontani, amik ennek hatására fokozatosan tűnnek el a kezelés végére. A két folyamat együttes eredményeként a kezelt testrészen erősebb és tónusosabb izomzat alakul ki.

Előnyök:

- Izomépítő és zsírégető hatás egy időben
- Non-invazív eljárás, nincs szükség műtéti beavatkozásra
- Bárki igénybe veheti
- A kezelés időtartama mindössze 30 perc
- Csak 4 alkalomra van szükség a látványos eredmény
eléréséhez
- 2-3 naponta megismételhető az eljárás
- Nincs gyógyulási idő
- Az intenzív edzés érzetét adja
- Biztonságos
- Azonnali eredményt lehet elérni vele
- 2-4 héten belül további pozitív változást idéz elő
- Átlagosan 16% az izomtömeg növekedése
- Tónusos izmokat eredményez
- Átlagosan 19% a zsírcsökkenés
- A narancsbőrt is kezeli

Mi az EMS-SLIMX?

Ez egy olyan eljárás, ami biztonságosan és hatékonyan tonizálja az izmokat. Ezt több, egymástól független klinikai vizsgálat is igazolta. Néhány példát sorolunk fel, amelyeket a tanulmányokban részt vevő emberek tapasztaltak az EMS-SLIMX használata után:

• 96%-os elégedettség
• 11%-kal csökken a hasi izom elválasztása
• 19%-os zsírcsökkenés
• A zsíranyagcsere ötszörös növekedése
• A fenék láthatóan emelkedett a résztvevők 80%-ánál
• 4 cm-es csökkenés a derékvonal kerületén

Az EMS-SLIMX nemcsak az izmok tonizálásában és a zsírégetésben segíthet, hanem a diastasis recti kezelésében is. Alapvetően ez az, amikor a hasizmok elválnak. Ez általában a terhes vagy terhesség alatt álló nőknél tapasztalható leginkább. A kutatások szerint ez az első nem műtéti technika, amely közismerten segíti ezen állapot javítását.

Az EMS-SLIMX kezelés

Kinek ajánljuk az EMS-SLIMX kezelést?

Főleg azoknak, akik a fenék és a has területén szeretnének látványos zsírcsökkentő és izomnövelő hatást elérni. Az EMS-SLIMX kezelés ideális jelöltjei azok, akik rendszeresen mozognak,
de eddig nem tudták elérni a kívánt eredményt kizárólag a sporttal. Azoknak, akik az EMS-SLIMX mellett döntenek, fizikailag aktív életmódot kell élniük és egészséges étrendet követniük.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Általánosságban elmondható, hogy egyetlen EMS-SLIMX kezelés körülbelül 30 percig tart. A legtöbb embernek legalább négy kezelést kell elvégeznie, és az optimális eredmény elérése érdekében
2-3 napos időközönként kell ismételni a kezelést.

Milyen érzés az EMS-SLIMX?

Bár távol áll a hagyományos edzéstől, az EMS-SLIMX kezelés után úgy fogja érezni magát a páciens, mintha intenzív edzésen esett volna át. A legtöbb ember a kezelés után másnap enyhe
izomfájdalmat érez. Vékonyabb emberek az első EMS-SLIMX kezelés után fáradékonyságot tapasztalhatnak.

Az EMS-SLIMX igényel-e regenerációs vagy pihenőidőt?

Mivel a kezelés nem invazív, a páciensnek nem kell aggódnia semmilyen gyógyulási folyamat miatt. Nem szükséges pihenőidőt tartani, a mindennapi tevékenységeket ugyanúgy lehet folytatni
utána.

A zsírbontó folyamatok az utolsó EMS-SLIMX kezelést követő négy hétig még érvényesülnek, így javulni fog az eredmény.

Az EMS-SLIMX kezelés hatásai állandóak-e?

A kezelés során a zsírsejtek lebomlanak, de ez nem azt jelenti, hogy nem tapasztalhat súlygyarapodást a páciens, hiszen az izomsejtek a zsírbontással párhuzamosan szaporodnak.

A kezelés során nyert izomtömeg nem állandó, de bizonyos esetekben legalább hat hónapig vagy tovább észrevehető a változás. Az elért állapot fenntartása sporttal elősegíthető, valamint megtartható az izomtónus azáltal is, ha bizonyos időközönként megismétli az EMS-SLIMX kezeléseket.

 

Árak:

EMS-SLIMX: 2.200.000 Ft + ÁFA

Rádiófrekvenciás EMS-SLIMX: 2.800.000 Ft + ÁFA

 

Szállítási idő: 30 nap