InfraSlimX terápiák
oxigénterápiás edzés infrabiciklin

Az INFRASLIMX készülékbe épített oxigénterápiás funkció alapját az a számos tanulmány képezte, melyek kimutatták, hogy a kiegészítő oxigén bevitele lehetővé teszi, hogy az ember fokozott fizikai igénybevétel esetén jobb teljesítményre legyen képes. Az extra oxigén az összes létfontosságú szerv egészségére hat,  javítja a kondíciót, hangulatot, állóképességet és fokozza a mentális teljesítményt is.

kollagénterápiás EDZÉS infrabiciklin

A kollagén-fényterápiás kezelés hatására a kollagén rostok visszaépülnekfeszesedik a bőr- és a kötőszövet, csökkennek a gyulladások, valamint javul a víz- és az oxigénfelvétel. A bőr visszanyeri rugalmasságát és vízmegkötő képességét. Az erek is megerősödnek, és a jobb vérellátás következtében a bőr természetes regenerálódása felgyorsul.

aromaterápiás edzés infrabiciklin

Az INFRASLIMX öt technológia speciális ötvözete révén nem csak egyedülállóan hatékonnyá teszi az edzést, de egy páratlanul üdítő élménnyé, melyhez nagyban hozzájárul az aromaterápia stressz-csökkentő és harmonizáló hatása. A vízzel hígított illóolaj a kezelőtérbe permetezve azonnal elpárolog, és a légzés útján, illetve a bőr pórusain át jut a szervezetbe.

ózonterápiás EDZÉS infrabiciklin

Az InfraSlimX infrabiciklibe beépített ózonterápiás funkció tisztítja, feszesíti a bőrt, és tovább serkenti az infrahő által is felfokozott sejtanyagcserét. Továbbá nem csak a sebeket gyógyítja és fertőtlenít, de bőrstimuláló hatása a kollagén-fényterápiával kiegészítve elősegíti a bőr természetes regenerálódását.

virtuális útvonal edzés infrabiciklin

Az InfraSlimX digitális kijelzőjén keresztül olyan általunk választott földrajzi helyeken kalandozhatunk virtuálisan, ahol a biciklizés igazi felpezsdítő élményt nyújt. Akár egy hegyi úton, tóparton, erdőben, sivatagban vagy épp egy nagyvárosban járnánk szívesen, a kivetített virtuális útvonal technológiának köszönhetően számos lehetőségből választhatunk.

lehetőséget is látsz benne?

Legyél partnerünk és tartozz  Te is SlimX-es csapatunkba!