Alakformálás férfiaknak

Alakformálás férfiaknak

EDZÉS FÉRFIAKNAK

AZ INFRASLIM X GÉP EGYEDÜLÁLLÓ A FITNESS GÉPEK PIACÁN, MERT VÁLTOGATHATJUK BENNE AZ EDZÉSTÍPUSOKAT, ÉS KÖZBEN OLYAN TECHNOLÓGIÁK SEGÍTIK AZ IZOMÉPÍTÉST ÉS A ZSÍRBONTÁST, MINT AZ INFRA-, A KOLLAGÉN- VAGY AZ ÓZONTERÁPIA.

A férfiak többnyire nem a fogyás miatt látogatják az edzőtermeket, hanem testük formálása érdekében. Ebben a cikkben szeretnénk bemutatni, hogy miért is érdemes beiktatniuk az INFRASLIM X gép használatát a heti rutinjukba.

Alakformálás férfiaknak: Ma már nem feltétlenül kell hosszú órákat eltöltenünk az edzőteremben ahhoz, hogy fittebbek, izmosabbak és szálkásabbak legyünk. Számos tanulmány igazolja a 40-50 perces edzések hatékonyságát, elég ehhez csak odafigyelnünk az intenzitásra és a terhelés mértékére. Rövid és intenzív testedzést nem érdemes a legerősebb fokozaton végezni, viszont fontos, hogy valamilyen szinten növeljük a tempót, hogy testünk ne szokjon hozzá az alacsony intenzitáshoz, ugyanis a monoton, egyenletes terhelést a szervezet hamar megszokja, és optimalizálni fogja az energiafelhasználást. Az a legjobb, ha folyamatosan növeljük a terhelést edzésről edzésre, mert az izom akkor fejlődik a leggyorsabban, ha minden egyes alkalommal az előzőnél egy kicsit nagyobb terhelést kap. Ez azért van, mert a szervezet szeretné elkerülni azt a stresszt, aminek előző alkalommal ki lett téve az edzés során. Testünk ezt úgy küszöböli ki, hogy megemeli a saját terhelhetőségét, így az egyes edzések után javulni fog az izmok teherbíró képessége, és még ellenállóbbak is lesznek a további sérülésekkel szemben. A progresszív terhelés elvének gyakorlati megvalósítása során azonban nem hagyhatjuk figyelmen kívül pillanatnyi fizikai és mentális állapotunkat. Mindenkinek lehet rossz napja, ilyenkor más célokat kell kitűzni.

Alakformálás férfiaknak: Az INFRASLIM X gép nagy előnye, hogy lehetővé teszi a személyre szabott edzésterv betáplálását, így már a használatba vételkor tudjuk, hogy a nekünk megfelelő szinten fogjuk végezni az edzést. Ha nem egyénileg kívánjuk megadni a paramétereket, akkor lehetőség van az adott programok közül is választani, miközben az edzés alatt saját zenénkkel pörgethetjük fel magunkat, vagy akár videót is nézhetünk.

Alakformálás férfiaknak
Alakformálás férfiaknak

Az erősítő edzés nagyobb energia befektetést igényel, emiatt kitartás, elkötelezettség és erős motiváció szükséges hozzá. Ebben segíthet nekünk a MultiVision technológia, amely egy választott terepen történő biciklizést tesz lehetővé, miközben nem vagyunk kitéve a természeti tényezőknek, esőnek, szélnek, vagy éppen a forróságnak. A technológiai újítás lényege, hogy a 3D animációt felhasználva olyan képet látunk a kijelzőn, mintha ténylegesen szabad téren lennénk, így kikapcsolódhatunk egy csodálatos nemzeti park ösvényén, vagy a Tour de France valamelyik szakaszán versenghetünk a vetélytársakkal. A kivetített kép összhangban van a beépített biciklivel, ha például emelkedőn tekerünk felfelé, a program szabályozza a terepviszonyoknak megfelelő erősséget, dombos területen kerékpározni pedig köztudottan hatékony zsírégető és lábformáló gyakorlat.

Az INFRASLIM X gép azért egyedülálló készülék a fitness gépek piacán, mert váltogathatjuk benne az edzéstípusokat, és közben olyan technológiák segítik az izomépítést és a zsírbontást, mint az infra-, a kollagén- vagy az ózonterápia. A gép használata közben az izmok ellazulnak és felgyorsul a vérkeringés. A szervezet megszabadul a felesleges méreganyagoktól. Az infrahő felmelegíti az ízületeket, és segíti működésüket, a kollagén támogatja a porcsejtek aktivitását, és részt vesz a folyamatos megújulásukban, rugalmasabbá teszi a kötőszöveteket, az ízületek számára pedig kedvezőbb feltételeket teremt az aktív mozgáshoz. Alakformálás férfiaknak: Az erek tágulása eközben tehermentesíti a szívet, és hozzájárul ahhoz, hogy a tápanyagok és az oxigén eljussanak a sejtekhez. Az optimális oxigénfelvételt elősegíti a kiegészítő oxigénterápia alkalmazása, melynek révén a fenti folyamatok maximális hatásfokkal tudnak végbemenni. A közel 100%-os tisztaságú oxigén elősegíti a fizikai erőnlét és teljesítőképesség javulását is, de használatával megelőzhető az izomláz, és kiküszöbölhető az oxigénhiányos állapot kialakulása, ami egyéb kellemetlen tünetek megjelenéséhez vezethet. Ezekről bővebben az INFRASLIM X ALKALMAZÁSA menüpontban olvashatsz.

Alakformálás férfiaknak
Matt fekete-bronz

Alakformálás Férfiaknak (EDZÉS TIPPEK)

1. Fogyasszunk több proteint!
Az erőnléti és a kardio edzések mellett nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű proteint vigyünk be szervezetünkbe, mivel izomrostjaink egyik alkotóeleme a fehérje. Minél nagyobb az izomtömeg, annál hatékonyabban tudunk zsírt égetni, ami az öregedési folyamatot is segít lelassítani.

2. Vigyünk be “jó” szénhidrátokat a szervezetbe!
Elsődleges energiaforrásunk a szénhidrát. Erőt és energiát ad a napi tevékenységek elvégzéséhez és a sportoláshoz, viszont nem mindegy, hogy milyen formában fogyasztjuk. A legjobban akkor járunk, ha összetett szénhidrátokat viszünk be a szervezetbe, ami megtalálható a barna rizsben, az édesburgonyában, a teljes kiőrlésű gabonafélékben vagy a zabpehelyben. A megfelelő szénhidrátok hiányában gyengeség, motivációvesztés és rosszkedv is felléphet.

3. Igyunk sok vizet!
Napközben és edzés során is oda kell figyelnünk a megfelelő folyadékbevitelre. A víz a hidratáltság miatt elengedhetetlen a szervezet számára. Víz szükséges a testben a tápanyagok szállításához, a vér- és nyirokkeringés javításához, a vérnyomás és a szervezet belső hőmérsékletének szabályozásához, valamint az anyagcsere folyamatok támogatásához.